Niet alleen in België, ook in 24 andere Europese landen wordt er van maandag tot en met zondag massaal gecontroleerd op overdreven snelheid. Dat schrijft Sudinfo.

Tispol, het netwerk van Europese verkeersdienst organiseert in 25 Europese landen een campagne om overdreven snelheid op de weg tegen te gaan. Onder de naam 'Speed', wil de organisatie zoveel mogelijk voertuigen controleren en verbaliseren indien nodig.

Zwarte week

De voorlaatste week van augustus is sowieso een zwarte week op Europese wegen door het grote aantal terugkerende vakantiegangers. Dit jaar wordt het dus extra oppassen geblazen in België en de buurlanden. Naast de gebruikelijke flitspalen, zal de Belgische federale politie snelheidsduivels tegenhouden, aan de kant zetten en beboeten. (AVE)

Niet alleen in België, ook in 24 andere Europese landen wordt er van maandag tot en met zondag massaal gecontroleerd op overdreven snelheid. Dat schrijft Sudinfo.Tispol, het netwerk van Europese verkeersdienst organiseert in 25 Europese landen een campagne om overdreven snelheid op de weg tegen te gaan. Onder de naam 'Speed', wil de organisatie zoveel mogelijk voertuigen controleren en verbaliseren indien nodig. Zwarte week De voorlaatste week van augustus is sowieso een zwarte week op Europese wegen door het grote aantal terugkerende vakantiegangers. Dit jaar wordt het dus extra oppassen geblazen in België en de buurlanden. Naast de gebruikelijke flitspalen, zal de Belgische federale politie snelheidsduivels tegenhouden, aan de kant zetten en beboeten. (AVE)