The European Leader of the Year wordt uitgereikt door State of the European Union en beloont een politicus die zich onderscheidt in zijn inzet voor de Europese zaak.

Guy Verhofstadt is samen met het Franse Europarlementslid Daniel Cohn-Bendit genomineerd voor het boek 'Voor Europa' dat ze samen schreven: een pleidooi voor een federaal Europa.

Andere genomineerden zijn Mario Draghi, Jean-Claude Juncker, Doris Pack, Viviane Reding en Donald Tusk.

The State of the European Union is een jaarlijkse conferentie over de Europese Unie in het Egmontpaleis. The European Leader of the Year Award wordt uitgereikt op 6 juni. (EE)

The European Leader of the Year wordt uitgereikt door State of the European Union en beloont een politicus die zich onderscheidt in zijn inzet voor de Europese zaak. Guy Verhofstadt is samen met het Franse Europarlementslid Daniel Cohn-Bendit genomineerd voor het boek 'Voor Europa' dat ze samen schreven: een pleidooi voor een federaal Europa. Andere genomineerden zijn Mario Draghi, Jean-Claude Juncker, Doris Pack, Viviane Reding en Donald Tusk. The State of the European Union is een jaarlijkse conferentie over de Europese Unie in het Egmontpaleis. The European Leader of the Year Award wordt uitgereikt op 6 juni. (EE)