In Brecht hebben speurders een bedrag van 600.000 euro cash gevonden. Het gaat om de opbrengst van de verkoop van cocaïne die dokwerkers in de Antwerpse haven hadden gevonden en daarna zelf aan de man brachten.

Eind december vorig jaar werden vier havenarbeiders aangehouden die tachtig kilo cocaïne hadden meegenomen van een partij drugs die ze hadden gevonden in de Antwerpse haven. Ook enkele dealers werden aangehouden.

De cocaïne met een straatwaarde van ongeveer vier miljoen euro werd verkocht aan minder dan de helft van de prijs van wat de verdovende middelen op straat waard zouden zijn.

Berg cash

Tijdens een huiszoeking werd toen naast wagens en luxegoederen een bedrag van 80.000 euro cash gevonden.

Tijdens een nieuwe huiszoeking bij één van de betrokken dealers in Brecht werd woensdag een bedrag van 600.000 euro gevonden, zo meldt het parket van Dendermonde vrijdag.

Daarnaast werden luxegoederen als juwelen en uurwerken aangetroffen, aldus de parketwoordvoerder.

Een 29-jarige man uit Brecht werd aangehouden. Van de 80 kilo cocaïne werd ongeveer 5 kilo teruggevonden. De rest werd hoofdzakelijk in Vlaanderen aan de man gebracht.

In Brecht hebben speurders een bedrag van 600.000 euro cash gevonden. Het gaat om de opbrengst van de verkoop van cocaïne die dokwerkers in de Antwerpse haven hadden gevonden en daarna zelf aan de man brachten.Eind december vorig jaar werden vier havenarbeiders aangehouden die tachtig kilo cocaïne hadden meegenomen van een partij drugs die ze hadden gevonden in de Antwerpse haven. Ook enkele dealers werden aangehouden.De cocaïne met een straatwaarde van ongeveer vier miljoen euro werd verkocht aan minder dan de helft van de prijs van wat de verdovende middelen op straat waard zouden zijn.Berg cashTijdens een huiszoeking werd toen naast wagens en luxegoederen een bedrag van 80.000 euro cash gevonden.Tijdens een nieuwe huiszoeking bij één van de betrokken dealers in Brecht werd woensdag een bedrag van 600.000 euro gevonden, zo meldt het parket van Dendermonde vrijdag.Daarnaast werden luxegoederen als juwelen en uurwerken aangetroffen, aldus de parketwoordvoerder.Een 29-jarige man uit Brecht werd aangehouden. Van de 80 kilo cocaïne werd ongeveer 5 kilo teruggevonden. De rest werd hoofdzakelijk in Vlaanderen aan de man gebracht.