Het vermeende slachtoffer die de klacht indiende, zou de klacht hebben ingediend uit schaamte. Haar vader was namelijk door de voorzitter van FC Gullegem op de hoogte gebracht dat er een pikant filmpje in de kleedkamers circuleerde waar zijn 20-jarige dochter in voorkwam. Het filmpje zou opgenomen zijn in het appartement van KVK-speler Hervé Kage door een oud-speler van FC Gullegem. Ook Kage's ploeggenoot Aboubakar Kamara was aanwezig, met nog een vriend.

De dochter zou wel seksuele betrekkingen hebben gehad met de spelers, maar van verkrachting is geen sprake. De 20-jarige vrouw zou haar versie onlangs aangepast hebben. Het West-Vlaamse parket wou die nieuwe informatie bevestigen, noch ontkennen. Ook KV Kortrijk gaf zaterdagochtend nog geen reactie. (Belga/WK)

Het vermeende slachtoffer die de klacht indiende, zou de klacht hebben ingediend uit schaamte. Haar vader was namelijk door de voorzitter van FC Gullegem op de hoogte gebracht dat er een pikant filmpje in de kleedkamers circuleerde waar zijn 20-jarige dochter in voorkwam. Het filmpje zou opgenomen zijn in het appartement van KVK-speler Hervé Kage door een oud-speler van FC Gullegem. Ook Kage's ploeggenoot Aboubakar Kamara was aanwezig, met nog een vriend. De dochter zou wel seksuele betrekkingen hebben gehad met de spelers, maar van verkrachting is geen sprake. De 20-jarige vrouw zou haar versie onlangs aangepast hebben. Het West-Vlaamse parket wou die nieuwe informatie bevestigen, noch ontkennen. Ook KV Kortrijk gaf zaterdagochtend nog geen reactie. (Belga/WK)