'Tijdens de door oppositie bijeengeroepen Kamercommissie bleek duidelijk dat Francken niet altijd de juiste informatie heeft gedeeld met de premier. Dat brengt ook de premier in verlegenheid. Want door Francken heeft hij in de plenaire vergadering van afgelopen donderdag ook foute verklaringen afgelegd. Dat zegt niet alleen de oppositie, ook CD&V trekt die conclusie. Kan dit zomaar?', vraagt De Vriendt zich af.

'Als de premier dit niet snel uitklaart, wordt het probleem-Francken ook een probleem-Michel. We verwachten dat de premier orde op zaken stelt en transparant communiceert over wat hij en wel niet wist', zeggen de Kamerleden van Groen.

'Tijdens de door oppositie bijeengeroepen Kamercommissie bleek duidelijk dat Francken niet altijd de juiste informatie heeft gedeeld met de premier. Dat brengt ook de premier in verlegenheid. Want door Francken heeft hij in de plenaire vergadering van afgelopen donderdag ook foute verklaringen afgelegd. Dat zegt niet alleen de oppositie, ook CD&V trekt die conclusie. Kan dit zomaar?', vraagt De Vriendt zich af.'Als de premier dit niet snel uitklaart, wordt het probleem-Francken ook een probleem-Michel. We verwachten dat de premier orde op zaken stelt en transparant communiceert over wat hij en wel niet wist', zeggen de Kamerleden van Groen.