Zondagnamiddag wordt het overwegend bewolkt met kans op wat motregen. Er waait een zwakke, veranderlijke wind. Aan de kust staat een matige noordenwind. De maxima bedragen 4 graden in de Ardennen en 7 tot 10 graden elders.

Zondagavond en -nacht is er weinig wind en tijdelijk kan er nog wat motregen vallen. Later ontstaan nevel en mist. De minima gaan van 2 graden in de Ardennen tot ongeveer 5 graden in de andere regio's. Maandag blijft het droog met wolkenvelden, afgewisseld door zon. De wind waait zwak uit oostelijke richtingen. De maxima schommelen tussen 4 en 7 graden.

Voor dinsdag en woensdag wordt rustig en droog weer voorspeld, met kans op mist. In de tweede helft van de week neemt de wind flink toe en komen er buien opzetten die later een winters karakter krijgen. In de Ardennen zijn sneeuwbuien mogelijk. De middagtemperatuur schommelt tussen 2 en 5 graden. Vlak aan zee is het iets zachter, in de Ardennen daarentegen kouder. 's Nachts en 's ochtends is er kans op lichte vorst.

(Belga/BO)

Zondagnamiddag wordt het overwegend bewolkt met kans op wat motregen. Er waait een zwakke, veranderlijke wind. Aan de kust staat een matige noordenwind. De maxima bedragen 4 graden in de Ardennen en 7 tot 10 graden elders.Zondagavond en -nacht is er weinig wind en tijdelijk kan er nog wat motregen vallen. Later ontstaan nevel en mist. De minima gaan van 2 graden in de Ardennen tot ongeveer 5 graden in de andere regio's. Maandag blijft het droog met wolkenvelden, afgewisseld door zon. De wind waait zwak uit oostelijke richtingen. De maxima schommelen tussen 4 en 7 graden. Voor dinsdag en woensdag wordt rustig en droog weer voorspeld, met kans op mist. In de tweede helft van de week neemt de wind flink toe en komen er buien opzetten die later een winters karakter krijgen. In de Ardennen zijn sneeuwbuien mogelijk. De middagtemperatuur schommelt tussen 2 en 5 graden. Vlak aan zee is het iets zachter, in de Ardennen daarentegen kouder. 's Nachts en 's ochtends is er kans op lichte vorst. (Belga/BO)