Dat heeft de milieuorganisatie zelf bekendgemaakt. De activisten willen er een kunstwerk van Bonom onthullen dat een recent ontdekt koraalrif in de monding van de Amazone voorstelt. Volgens Greenpeace brengt Total het rif in gevaar door in dat gebied olieboringen te plannen.

Onder de Greenpeace-delegatie bevindt zich volgens de organisatie ook Bunny McDiarmid, directrice van Greenpeace International. De actie maakt deel uit van Break Free, een wereldwijde beweging van burgers en organisaties die oproept tot een einde van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Dat heeft de milieuorganisatie zelf bekendgemaakt. De activisten willen er een kunstwerk van Bonom onthullen dat een recent ontdekt koraalrif in de monding van de Amazone voorstelt. Volgens Greenpeace brengt Total het rif in gevaar door in dat gebied olieboringen te plannen.Onder de Greenpeace-delegatie bevindt zich volgens de organisatie ook Bunny McDiarmid, directrice van Greenpeace International. De actie maakt deel uit van Break Free, een wereldwijde beweging van burgers en organisaties die oproept tot een einde van het gebruik van fossiele brandstoffen.