"Wie denkt dat Albert de tranen niet kan bedwingen, kan zijn inzet verzevenvoudigen, wie denkt dat Filip bezwijkt, kan het tienvoud verdienen", aldus Unibet in de persmededeling.

Vive la République

Voorts kan gegokt worden op de vraag of iemand "Vive la République" zal roepen op de ceremonie. Volgens de Unibet-bookmakers is de kans hierop 50 tegen 1 en levert elke ingezette euro dan 50 op. Wie denkt dat een cameraman Jean-Pierre Van Rossem in beeld brengt tijdens de eedaflegging, kan zijn inzet met 220 vermenigvuldigd zien.

De kans dat activisten van Femen de nieuwe koning op 21 juli "verwelkomen", zou dan weer 66 tegen 1 zijn. Ook is er een notering op de aanwezigheid van Delphine Boël, de buitenechtelijke dochter van koning Albert: 50 tegen 1. Vlaams Belang heeft aangekondigd dat het wegblijft van de eedaflegging. Wie denkt dat de partij toch een delegatie stuurt, "kan zijn inzet met 50 vermenigvuldigen."

Britse baby

Ladbrokes organiseert van zijn kant geen weddenschappen rond de eedaflegging van Filip, zo is van marketingmanager Christophe Michel vernomen. Bij deze bookmaker kan bijvoorbeeld wel gewed worden op de geboortedatum en de naam van de baby die Britse prins William en Kate Middleton verwachten. (Belga/TE)

"Wie denkt dat Albert de tranen niet kan bedwingen, kan zijn inzet verzevenvoudigen, wie denkt dat Filip bezwijkt, kan het tienvoud verdienen", aldus Unibet in de persmededeling. Vive la RépubliqueVoorts kan gegokt worden op de vraag of iemand "Vive la République" zal roepen op de ceremonie. Volgens de Unibet-bookmakers is de kans hierop 50 tegen 1 en levert elke ingezette euro dan 50 op. Wie denkt dat een cameraman Jean-Pierre Van Rossem in beeld brengt tijdens de eedaflegging, kan zijn inzet met 220 vermenigvuldigd zien. De kans dat activisten van Femen de nieuwe koning op 21 juli "verwelkomen", zou dan weer 66 tegen 1 zijn. Ook is er een notering op de aanwezigheid van Delphine Boël, de buitenechtelijke dochter van koning Albert: 50 tegen 1. Vlaams Belang heeft aangekondigd dat het wegblijft van de eedaflegging. Wie denkt dat de partij toch een delegatie stuurt, "kan zijn inzet met 50 vermenigvuldigen." Britse babyLadbrokes organiseert van zijn kant geen weddenschappen rond de eedaflegging van Filip, zo is van marketingmanager Christophe Michel vernomen. Bij deze bookmaker kan bijvoorbeeld wel gewed worden op de geboortedatum en de naam van de baby die Britse prins William en Kate Middleton verwachten. (Belga/TE)