Kersvers N-VA senator Kim Geybels is minstens tot februari de nieuwe voorzitter van Jong N-VA.

Geybels, tot voor kort ondervoorzitter van Jong N-VA, neemt de leiding over van David Manaigre, die wegens persoonlijke redenen zijn functie heeft neergelegd.

De N-VA laat maandag weten dat het voorzitterschap van Geybels er komt in afwachting van voorzittersverkiezingen bij Jong N-VA in februari.

Kim Geybels wordt als ondervoorzitter vervangen door Wim De Waegenaere, die tot februari die functie zal combineren met die van penningmeester.

Geybels werd op 13 juni verkozen op de Senaatslijst van N-VA en kreeg al heel wat media-aandacht, onder meer wegens haar aantrekkelijk uiterlijk.

Geybels stelde zich op televisie voor in een kort broekpakje, wat haar een vermaning opleverde door kersvers N-VA-Kamerlid Siegfried Bracke.

Kersvers N-VA senator Kim Geybels is minstens tot februari de nieuwe voorzitter van Jong N-VA.Geybels, tot voor kort ondervoorzitter van Jong N-VA, neemt de leiding over van David Manaigre, die wegens persoonlijke redenen zijn functie heeft neergelegd. De N-VA laat maandag weten dat het voorzitterschap van Geybels er komt in afwachting van voorzittersverkiezingen bij Jong N-VA in februari.Kim Geybels wordt als ondervoorzitter vervangen door Wim De Waegenaere, die tot februari die functie zal combineren met die van penningmeester.Geybels werd op 13 juni verkozen op de Senaatslijst van N-VA en kreeg al heel wat media-aandacht, onder meer wegens haar aantrekkelijk uiterlijk. Geybels stelde zich op televisie voor in een kort broekpakje, wat haar een vermaning opleverde door kersvers N-VA-Kamerlid Siegfried Bracke.