De vennootschap is gevestigd in Estaimpuis, de gemeente waar hij eind vorig jaar al een huis kocht, schrijven De Tijd, L'Echo en De Standaard. De oprichting van de bvba Holding 2712 verscheen op 8 maart in het Staatsblad. Depardieu is de enige oprichter, vennoot en zaakvoerder.

Als nationaliteit in de oprichtingsakte staat 'Frans', hoewel Depardieu begin januari door de Russische president Poetin genaturaliseerd werd tot Rus.

Het startkapitaal bedraagt 20.000 euro en de bvba heeft voorlopig geen andere activa. "Er is niets ongewoons aan de statuten. Maar je kan veronderstellen dat er een fiscale reden achter de vennootschap schuilt", aldus een expert in De Tijd. (Belga/TV)

De vennootschap is gevestigd in Estaimpuis, de gemeente waar hij eind vorig jaar al een huis kocht, schrijven De Tijd, L'Echo en De Standaard. De oprichting van de bvba Holding 2712 verscheen op 8 maart in het Staatsblad. Depardieu is de enige oprichter, vennoot en zaakvoerder. Als nationaliteit in de oprichtingsakte staat 'Frans', hoewel Depardieu begin januari door de Russische president Poetin genaturaliseerd werd tot Rus. Het startkapitaal bedraagt 20.000 euro en de bvba heeft voorlopig geen andere activa. "Er is niets ongewoons aan de statuten. Maar je kan veronderstellen dat er een fiscale reden achter de vennootschap schuilt", aldus een expert in De Tijd. (Belga/TV)