Er komen geen vakbondsacties in de herfstvakantie op Brussels Airport. Dat zegt ACV Transcom-secretaris Kurt Callaerts. "We willen zo een duidelijk signaal geven aan de passagiers", aldus de vakbondsman.

De vakbonden hebben een stakingsaanzegging ingediend op Brussels Airport, na het ontslag van twee medewerkers van de luchthaveninspectie. "Maar die aanzegging zal worden verlengd, tot na de herfstvakantie. We willen de reizigers niet treffen", legt Callaerts uit. "Maar dat ontslaat de directie niet van haar plicht om verantwoordelijkheid op te nemen". (Belga/WB)

Er komen geen vakbondsacties in de herfstvakantie op Brussels Airport. Dat zegt ACV Transcom-secretaris Kurt Callaerts. "We willen zo een duidelijk signaal geven aan de passagiers", aldus de vakbondsman.De vakbonden hebben een stakingsaanzegging ingediend op Brussels Airport, na het ontslag van twee medewerkers van de luchthaveninspectie. "Maar die aanzegging zal worden verlengd, tot na de herfstvakantie. We willen de reizigers niet treffen", legt Callaerts uit. "Maar dat ontslaat de directie niet van haar plicht om verantwoordelijkheid op te nemen". (Belga/WB)