De graafwerken naar een mogelijk vierde slachtoffer van Ronald Jansen hebben niets opgeleverd. De tuin van Janssen werd zonder resultaat afgegraven.

Het gerecht besliste tot de graafwerkzaamheden nadat Janssen verklaard had dat hij in de zomer van 2007 met een lijk in zijn wagen had rondgereden in de Oostkantons. Maar waar het lijk werd gedumpt, is niet duidelijk.

De voorbije twee weken werd de tuin van Janssen helemaal afgegraven tijdens een zoektocht naar sporen van een eventueel vierde slachtoffer.

De werkzaamheden zijn zonder resultaat stopgezet. Volgens het gerecht kan met stellige zekerheid gezegd worden Janssen geen lijk in zijn tuin begraven heeft.

De graafwerken naar een mogelijk vierde slachtoffer van Ronald Jansen hebben niets opgeleverd. De tuin van Janssen werd zonder resultaat afgegraven.Het gerecht besliste tot de graafwerkzaamheden nadat Janssen verklaard had dat hij in de zomer van 2007 met een lijk in zijn wagen had rondgereden in de Oostkantons. Maar waar het lijk werd gedumpt, is niet duidelijk.De voorbije twee weken werd de tuin van Janssen helemaal afgegraven tijdens een zoektocht naar sporen van een eventueel vierde slachtoffer.De werkzaamheden zijn zonder resultaat stopgezet. Volgens het gerecht kan met stellige zekerheid gezegd worden Janssen geen lijk in zijn tuin begraven heeft.