Ook bij de rust was de stand in evenwicht: 1-1. Duitsland kwam in de 19e minuut op voorsprong door een own-goal van Anne-Sophie De Scheemaekere, Jill Boon bracht de Panthers in de 31e minuut langszij.

In de tweede helft domineerden de Belgen. Charlotte De Vos scoorde de 1-2 in de 41e minuut. De Belgen bleven baas en kregen nog tal van kansen, maar vergaten het af te maken. Op minder dan twee minuten van het einde kregen ze het deksel op de neus toen Marie Mävers de enige strafcorner van de partij omzette.

Duitsland versus Nederland of Engeland

Zaterdag neemt Duitsland het in de finale tegen titelverdediger Nederland of Engeland op. (Belga/AVE)

Ook bij de rust was de stand in evenwicht: 1-1. Duitsland kwam in de 19e minuut op voorsprong door een own-goal van Anne-Sophie De Scheemaekere, Jill Boon bracht de Panthers in de 31e minuut langszij. In de tweede helft domineerden de Belgen. Charlotte De Vos scoorde de 1-2 in de 41e minuut. De Belgen bleven baas en kregen nog tal van kansen, maar vergaten het af te maken. Op minder dan twee minuten van het einde kregen ze het deksel op de neus toen Marie Mävers de enige strafcorner van de partij omzette. Duitsland versus Nederland of EngelandZaterdag neemt Duitsland het in de finale tegen titelverdediger Nederland of Engeland op. (Belga/AVE)