Wat is voor u de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

De inzet van de gemeenteraadsverkiezingen in Niel is dat wij van Samen vinden dat onze gemeente in de goede richting evolueert en dat we dit uiteraard graag zo willen behouden. Onze voorstellen voor de toekomst kaderen in een uitgesproken langeretermijnvisie en dit op gebied van een verdere ontwikkeling van onze gemeente voor en door de inwoners van onze gemeente.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?
Als winnaar zal diegene er uitkomen die is opgekomen voor een degelijk, vernieuwend en gedurfd beleid. Een beleid dat de Nielenaar mogelijkheden biedt op een vernieuwde toekomst, een sociaal geëngageerde gemeente die open staat voor een visie met als doelstelling een gemeente te zijn waar geleefd, gewoond en gewerkt wordt, waar aan sport en spel wordt gedaan en waar het aangenaam is om op straat te komen. Het zijn zij die van Niel een echte topgemeente willen maken.

Wat is van belang in uw gemeente? Als ons het mandaat wordt gegeven om voor de volgende zes jaar een bestuursploeg te zijn, zullen wij ons verder blijven inzetten voor een groeiende bevolking met oog op een goede ruimtelijke ordening, met oog op de toekomst met waardige levensomstandigheden, voldoende ruimte voor ontspanning en recreatie en waar de middelen efficiënt worden ingezet om kinderen, jongeren en senioren een goede start verdienen en waar mobiliteit en verkeersveiligheid centraal staan. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is voor u de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen? De inzet van de gemeenteraadsverkiezingen in Niel is dat wij van Samen vinden dat onze gemeente in de goede richting evolueert en dat we dit uiteraard graag zo willen behouden. Onze voorstellen voor de toekomst kaderen in een uitgesproken langeretermijnvisie en dit op gebied van een verdere ontwikkeling van onze gemeente voor en door de inwoners van onze gemeente. Wie worden de winnaars, wie de verliezers? Als winnaar zal diegene er uitkomen die is opgekomen voor een degelijk, vernieuwend en gedurfd beleid. Een beleid dat de Nielenaar mogelijkheden biedt op een vernieuwde toekomst, een sociaal geëngageerde gemeente die open staat voor een visie met als doelstelling een gemeente te zijn waar geleefd, gewoond en gewerkt wordt, waar aan sport en spel wordt gedaan en waar het aangenaam is om op straat te komen. Het zijn zij die van Niel een echte topgemeente willen maken. Wat is van belang in uw gemeente? Als ons het mandaat wordt gegeven om voor de volgende zes jaar een bestuursploeg te zijn, zullen wij ons verder blijven inzetten voor een groeiende bevolking met oog op een goede ruimtelijke ordening, met oog op de toekomst met waardige levensomstandigheden, voldoende ruimte voor ontspanning en recreatie en waar de middelen efficiënt worden ingezet om kinderen, jongeren en senioren een goede start verdienen en waar mobiliteit en verkeersveiligheid centraal staan. (SD)