Wat is voor u de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

Te weten komen welke projecten de Brusselaars zelf in hun stad gerealiseerd willen zien worden. In 2000 en 2006 legden we al uit dat onze visie voor de stad gebaseerd is op concrete en realistische projecten.

Gedurende twee ambtstermijnen hebben de Brusselaars ons hun vertrouwen gegeven. En we hebben ons aan ons woord gehouden. Brussel is veranderd! In 2012 willen we te weten komen of onze nieuwe projecten nog steeds blijven overtuigen.

Indien de Brusselaars ons opnieuw hun vertrouwen geven, zullen we de stad, haar infrastructuur, de diensten naar de burger toe en het algemene welzijn verder blijven ontwikkelen.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Ik denk niet dat er winnaars of verliezers zullen zijn. De verkiezingen zijn geen populariteitswedstrijd, maar een burgerexamen over de partijprogramma's en -ideeën. Vertrekkende vanuit deze filosofie zal ik een lijst voorstellen van kwaliteitsvolle mannen en vrouwen, die progressieve en solidaire waarden nastreven.

We zullen daarbij naar buiten komen met een programma dat minstens even rijk gevuld en nauwkeurig zal zijn als in het verleden. Het is die ernst die ons zo sterk maakt.

Wat is van belang in uw gemeente?

De Stad Brussel kent een enorme demografische groei. Onze ambitie is in de eerste plaats die groei goed opvolgen en inspelen op de toekomstige noden door belangrijke infrastructuren te ontwikkelen (zoals scholen, crèches, politiële omkadering, ...). Vervolgens hebben we naast de ontwikkeling van het menselijke aspect ook plannen voor Brussel als internationale hoofdstad .

De heraanleg van de heizelvlakte, de bouw van een internationaal congrescentrum en de revitalisatie van het stadcentrum zijn elk op hun beurt projecten die jobs zullen creëren en die de levensomstandigheden van alle Brusselaars zullen verbeteren. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en u wil onze drie vragen ook beantwoorden?

Laat dat weten aan simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is voor u de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?Te weten komen welke projecten de Brusselaars zelf in hun stad gerealiseerd willen zien worden. In 2000 en 2006 legden we al uit dat onze visie voor de stad gebaseerd is op concrete en realistische projecten. Gedurende twee ambtstermijnen hebben de Brusselaars ons hun vertrouwen gegeven. En we hebben ons aan ons woord gehouden. Brussel is veranderd! In 2012 willen we te weten komen of onze nieuwe projecten nog steeds blijven overtuigen. Indien de Brusselaars ons opnieuw hun vertrouwen geven, zullen we de stad, haar infrastructuur, de diensten naar de burger toe en het algemene welzijn verder blijven ontwikkelen. Wie worden de winnaars, wie de verliezers? Ik denk niet dat er winnaars of verliezers zullen zijn. De verkiezingen zijn geen populariteitswedstrijd, maar een burgerexamen over de partijprogramma's en -ideeën. Vertrekkende vanuit deze filosofie zal ik een lijst voorstellen van kwaliteitsvolle mannen en vrouwen, die progressieve en solidaire waarden nastreven. We zullen daarbij naar buiten komen met een programma dat minstens even rijk gevuld en nauwkeurig zal zijn als in het verleden. Het is die ernst die ons zo sterk maakt. Wat is van belang in uw gemeente?De Stad Brussel kent een enorme demografische groei. Onze ambitie is in de eerste plaats die groei goed opvolgen en inspelen op de toekomstige noden door belangrijke infrastructuren te ontwikkelen (zoals scholen, crèches, politiële omkadering, ...). Vervolgens hebben we naast de ontwikkeling van het menselijke aspect ook plannen voor Brussel als internationale hoofdstad . De heraanleg van de heizelvlakte, de bouw van een internationaal congrescentrum en de revitalisatie van het stadcentrum zijn elk op hun beurt projecten die jobs zullen creëren en die de levensomstandigheden van alle Brusselaars zullen verbeteren. (SD)