In een artikel over de ravage op Pukkelpop laat de NOS-website een aantal festivalgangers aan het woord. Zij laten zich kritisch uit over de aanpak van de organisatie.

'Het was een ongeorganiseerde puinhoop. Mensen liepen van hot naar her, bijna als kippen zonder kop. De communicatie vanuit de organisatie was slecht en ambulances reden af en aan. Het maakte er niet leuker op; luguber zelfs. Het waren bizarre uren tussen zes en twaalf.'

Mahassine: 'Noodweer nog nooit te zien, en niet te voorspellen'

Chokri Mahassine en brandweerbevelhebber Bert Swijsen kregen op de persconferentie over de ramp ook een kritische vraag over de organisatie en hun voorzienigheid van een Nederlandse journalist. Zij antwoorden dat het 'noodweer nog nooit gezien' was, en 'niet te voorspellen.'

Algemene teneur wel positief De kritiek op de NOS-website staat in contrast met de algemene teneur op sociale netwerksites. Daar reageerden verontwaardigde Pukkelpopgangers massaal op de kritische vragen van de journalisten op de persconferentie.

'Dominiek_be: Aan alle journalisten: ik was aanwezig. De actie en organisatie na de storm was bijzonder straf georganiseerd. #pp11', reageert Twitteraar dominiek_be, die in de Marquee zegt gestaan te hebben op het moment van de rukwinden. (SD) Noot: de kritiek op de NOS-website komt wel degelijk van festivalgangers en niet van NOS-journalisten zoals eerder verkeerdelijk gemeld.

In een artikel over de ravage op Pukkelpop laat de NOS-website een aantal festivalgangers aan het woord. Zij laten zich kritisch uit over de aanpak van de organisatie. 'Het was een ongeorganiseerde puinhoop. Mensen liepen van hot naar her, bijna als kippen zonder kop. De communicatie vanuit de organisatie was slecht en ambulances reden af en aan. Het maakte er niet leuker op; luguber zelfs. Het waren bizarre uren tussen zes en twaalf.' Mahassine: 'Noodweer nog nooit te zien, en niet te voorspellen' Chokri Mahassine en brandweerbevelhebber Bert Swijsen kregen op de persconferentie over de ramp ook een kritische vraag over de organisatie en hun voorzienigheid van een Nederlandse journalist. Zij antwoorden dat het 'noodweer nog nooit gezien' was, en 'niet te voorspellen.' Algemene teneur wel positief De kritiek op de NOS-website staat in contrast met de algemene teneur op sociale netwerksites. Daar reageerden verontwaardigde Pukkelpopgangers massaal op de kritische vragen van de journalisten op de persconferentie.'Dominiek_be: Aan alle journalisten: ik was aanwezig. De actie en organisatie na de storm was bijzonder straf georganiseerd. #pp11', reageert Twitteraar dominiek_be, die in de Marquee zegt gestaan te hebben op het moment van de rukwinden. (SD) Noot: de kritiek op de NOS-website komt wel degelijk van festivalgangers en niet van NOS-journalisten zoals eerder verkeerdelijk gemeld.