Dat bevestigt het parket van Brugge. Volgens de VRT-nieuwsdienst werd ook een klant van de bank opgepakt en aangehouden.

Gedupeerden

In zijn functie als bankdirecteur zou de verdachte woekerwinsten beloofd hebben op bepaalde beleggingen. Hij zou echter zelf met het geld van beleggers en spaarders aan de haal zijn gegaan. Het is niet duidelijk hoeveel gedupeerden er zijn.

Sinds een aantal maanden is de man niet meer actief als bankdirecteur.

Het parket bevestigt de aanhouding van de verdachte, maar communiceert op vraag van de onderzoeksrechter niet verder over de zaak. De ex-bankdirecteur moet vrijdag voor de Brugse raadkamer verschijnen. Dan zal beslist worden over zijn verdere aanhouding. (Belga/KVDA)

Dat bevestigt het parket van Brugge. Volgens de VRT-nieuwsdienst werd ook een klant van de bank opgepakt en aangehouden. GedupeerdenIn zijn functie als bankdirecteur zou de verdachte woekerwinsten beloofd hebben op bepaalde beleggingen. Hij zou echter zelf met het geld van beleggers en spaarders aan de haal zijn gegaan. Het is niet duidelijk hoeveel gedupeerden er zijn. Sinds een aantal maanden is de man niet meer actief als bankdirecteur. Het parket bevestigt de aanhouding van de verdachte, maar communiceert op vraag van de onderzoeksrechter niet verder over de zaak. De ex-bankdirecteur moet vrijdag voor de Brugse raadkamer verschijnen. Dan zal beslist worden over zijn verdere aanhouding. (Belga/KVDA)