Spoorwegmaatschappij NMBS waarschuwt voor een mogelijk ernstige verstoring van het treinverkeer op woensdag 14 november, vanwege de Europese actiedag tegen bezuinigingen. Dat deelt de NMBS mee.

De vakbonden dienden een stakingsaanzegging in en kondigden acties aan van dinsdag 22 uur tot woensdag 22 uur. De NMBS raadt haar reizigers daarom aan rekening te houden met "mogelijk ernstige verstoringen van het treinverkeer, zowel nationaal als mogelijk internationaal".

Reizigers wordt gevraagd om alle beschikbare realtime-communicatiemiddelen te gebruiken, in het bijzonder de website. (Belga/INM)

Spoorwegmaatschappij NMBS waarschuwt voor een mogelijk ernstige verstoring van het treinverkeer op woensdag 14 november, vanwege de Europese actiedag tegen bezuinigingen. Dat deelt de NMBS mee. De vakbonden dienden een stakingsaanzegging in en kondigden acties aan van dinsdag 22 uur tot woensdag 22 uur. De NMBS raadt haar reizigers daarom aan rekening te houden met "mogelijk ernstige verstoringen van het treinverkeer, zowel nationaal als mogelijk internationaal". Reizigers wordt gevraagd om alle beschikbare realtime-communicatiemiddelen te gebruiken, in het bijzonder de website. (Belga/INM)