's Morgens ontmoet Di Rupo de leden van het monitoringcomité dat de begrotingstoestand van ons land van dichtbij opvolgt. In de namiddag staat een onderhoud op de agenda met staatssecretaris Carl Devlies over zijn voorstellen rond de fraudebestrijding.

Di Rupo zag tot halfweg vorige week de voorzitters van de negen partijen die tot dan betrokken waren bij de onderhandelingen.

Gespreksthema daarbij was voornamelijk de begroting en hoe de komende jaren zal moeten worden bespaard.

Hij moest nadien zijn opdracht gedurende een week gedwongen stopzetten door een operatie aan de stembanden. Die dwong hem een week lang er het zwijgen toe te doen. (Belga)

's Morgens ontmoet Di Rupo de leden van het monitoringcomité dat de begrotingstoestand van ons land van dichtbij opvolgt. In de namiddag staat een onderhoud op de agenda met staatssecretaris Carl Devlies over zijn voorstellen rond de fraudebestrijding. Di Rupo zag tot halfweg vorige week de voorzitters van de negen partijen die tot dan betrokken waren bij de onderhandelingen. Gespreksthema daarbij was voornamelijk de begroting en hoe de komende jaren zal moeten worden bespaard. Hij moest nadien zijn opdracht gedurende een week gedwongen stopzetten door een operatie aan de stembanden. Die dwong hem een week lang er het zwijgen toe te doen. (Belga)