Vrijdag vervalt immers de lening van bijna 40 miljoen euro van BNP Paribas Fortis, KBC, Belfius en ING aan het groenestroombedrijf. Wil Electrawinds verder, dan moeten de vier grootbanken uitstel van betaling verlenen. Dat zou al de derde keer zijn sinds deze zomer, schrijft De Tijd.

De banken lieten het management van Electrawinds woensdag weten dat de deadline vrijdag is. Het bedrijf kreeg onlangs de lonen amper betaald en heeft het geld niet om te leningen terug te betalen. Het is niet zeker of de banken opnieuw uitstel zullen verlenen omdat er de voorbije dagen amper vooruitgang is geboekt in de pogingen om een oplossing te vinden.

Bij Electrawinds valt te horen dat er zeer intense contacten zijn met de banken en dat die nog werden opgevoerd. (Belga/TV)

Vrijdag vervalt immers de lening van bijna 40 miljoen euro van BNP Paribas Fortis, KBC, Belfius en ING aan het groenestroombedrijf. Wil Electrawinds verder, dan moeten de vier grootbanken uitstel van betaling verlenen. Dat zou al de derde keer zijn sinds deze zomer, schrijft De Tijd.De banken lieten het management van Electrawinds woensdag weten dat de deadline vrijdag is. Het bedrijf kreeg onlangs de lonen amper betaald en heeft het geld niet om te leningen terug te betalen. Het is niet zeker of de banken opnieuw uitstel zullen verlenen omdat er de voorbije dagen amper vooruitgang is geboekt in de pogingen om een oplossing te vinden.Bij Electrawinds valt te horen dat er zeer intense contacten zijn met de banken en dat die nog werden opgevoerd. (Belga/TV)