Een wapendeskundige stelde in opdracht van het Leuvense parket vast dat er meerdere kogels afgevuurd werden op de vrachtwagen die bier vervoerde. De dader is spoorloos.

De feiten deden zich volgens de Leuvense parketwoordvoerder Patrick Vits voor aan de brug over de snelweg, ter hoogte van afrit 15 aan het universitair ziekenhuis Gasthuisberg en de brandweerkazerne.

Een van de schoten verbrijzelde een zijruit, een tweede schot trof de voorruit. De chauffeur van de vrachtwagen stopte onmiddellijk en verwittigde de politie. (Belga)

Een wapendeskundige stelde in opdracht van het Leuvense parket vast dat er meerdere kogels afgevuurd werden op de vrachtwagen die bier vervoerde. De dader is spoorloos. De feiten deden zich volgens de Leuvense parketwoordvoerder Patrick Vits voor aan de brug over de snelweg, ter hoogte van afrit 15 aan het universitair ziekenhuis Gasthuisberg en de brandweerkazerne. Een van de schoten verbrijzelde een zijruit, een tweede schot trof de voorruit. De chauffeur van de vrachtwagen stopte onmiddellijk en verwittigde de politie. (Belga)