Het proces tegen Leopold Storme, hoofdverdachte in het proces over de Marollenmoorden, is donderdag een tijd opgeschort geweest.

In twee van zijn bloedstalen, waaruit na analyse bleek dat hij 2,073 promille alcohol en cannabis in zijn bloed had, hebben onderzoekers DNA gevonden van een vrouw. Het zou gaan om de laborante die het bloed van Storme onderzocht.

Op het hoge alcoholgehalte is het psychiatrisch rapport gebaseerd. Volgens gerechtspsychiaters is het mogelijk dat Storme door overmatig gebruik van alcohol en cannabis sporen van psychische aandoeningen zoals schizofrenie vertoonde.

De stalen werden verder onderzocht. Een expert werd ter plaatse geroepen om meer uitleg te geven over de ontwikkelingen, zo meldde De Standaard. In afwachting lag het proces stil.

Storme staat terecht wegens de moord op zijn zus en zijn ouders, die hij met messteken zou hebben omgebracht in hun stoffenwinkel in de Brusselse Marollenwijk. Hijzelf en zijn familie blijven zijn onschuld volhouden.

Het proces tegen Leopold Storme, hoofdverdachte in het proces over de Marollenmoorden, is donderdag een tijd opgeschort geweest.In twee van zijn bloedstalen, waaruit na analyse bleek dat hij 2,073 promille alcohol en cannabis in zijn bloed had, hebben onderzoekers DNA gevonden van een vrouw. Het zou gaan om de laborante die het bloed van Storme onderzocht. Op het hoge alcoholgehalte is het psychiatrisch rapport gebaseerd. Volgens gerechtspsychiaters is het mogelijk dat Storme door overmatig gebruik van alcohol en cannabis sporen van psychische aandoeningen zoals schizofrenie vertoonde. De stalen werden verder onderzocht. Een expert werd ter plaatse geroepen om meer uitleg te geven over de ontwikkelingen, zo meldde De Standaard. In afwachting lag het proces stil. Storme staat terecht wegens de moord op zijn zus en zijn ouders, die hij met messteken zou hebben omgebracht in hun stoffenwinkel in de Brusselse Marollenwijk. Hijzelf en zijn familie blijven zijn onschuld volhouden.