Officieel stapt Frank Noten op om een nieuwe uitdaging te zoeken, berichten verschillende media.

Frank Noten is de eerste algemene directeur die het stedelijk onderwijsnet vijf jaar geleden kreeg. Hij ligt aan de basis van de hertekening van de hele structuur van het net. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend.

In vuurlinie heisa De Blokkendoos

Noten stond in de vuurlinie bij de recente heisa rond kleuter- en basisschool De Blokkendoos, tegenover ouders die schreeuwden dat hun kind seksueel misbruikt werd door een kleuterjuf.

"Het is te ver gezocht om te stellen dat het daar iets mee te maken heeft", zegt Antwerps schepen van Onderwijs Claude Marinower (Open VLD), zonder verder te willen uitweiden. Ook Noten zelf wou zijn beslissing niet toelichten. (Belga/AVE)

Officieel stapt Frank Noten op om een nieuwe uitdaging te zoeken, berichten verschillende media.Frank Noten is de eerste algemene directeur die het stedelijk onderwijsnet vijf jaar geleden kreeg. Hij ligt aan de basis van de hertekening van de hele structuur van het net. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend. Noten stond in de vuurlinie bij de recente heisa rond kleuter- en basisschool De Blokkendoos, tegenover ouders die schreeuwden dat hun kind seksueel misbruikt werd door een kleuterjuf. "Het is te ver gezocht om te stellen dat het daar iets mee te maken heeft", zegt Antwerps schepen van Onderwijs Claude Marinower (Open VLD), zonder verder te willen uitweiden. Ook Noten zelf wou zijn beslissing niet toelichten. (Belga/AVE)