In de Antwerpse diamantwijk hebben twee gewapende overvallers dinsdag een diamant gestolen.

De feiten gebeurden toen twee mannen zich aanboden in een diamantzaak in de Hoveniersstraat. Eén van hen vertelde dat hij een diamant wilde kopen.

Toen de diamantair enkele edelstenen toonde, haalde één van de daders een vuurwapen boven waarmee de verkoper werd bedreigd. Zijn kompaan ging aan de haal met een grote diamant.

Bij de diefstal geraakte niemand gewond. De overval komt er enkele weken nadat een Indische diamantair en zijn familie uren gegijzeld werden door een bende overvallers die ervandoor ging met een grote partij diamanten.

Daarop werd de veiligheid in de Antwerpse diamantwijk nog verscherpt.

In de Antwerpse diamantwijk hebben twee gewapende overvallers dinsdag een diamant gestolen.De feiten gebeurden toen twee mannen zich aanboden in een diamantzaak in de Hoveniersstraat. Eén van hen vertelde dat hij een diamant wilde kopen.Toen de diamantair enkele edelstenen toonde, haalde één van de daders een vuurwapen boven waarmee de verkoper werd bedreigd. Zijn kompaan ging aan de haal met een grote diamant. Bij de diefstal geraakte niemand gewond. De overval komt er enkele weken nadat een Indische diamantair en zijn familie uren gegijzeld werden door een bende overvallers die ervandoor ging met een grote partij diamanten. Daarop werd de veiligheid in de Antwerpse diamantwijk nog verscherpt.