Preformateur Elio Di Rupo voert zijn opdracht nog steeds in alle discretie uit.

Voor zover er iets uitlekt, zou Di Rupo sinds maandag elke partij (met uitzondering van Vlaams Belang, Lijst Dedecker en Personenpartij) al minstens éénmaal ontvangen hebben. Als het nodig is, wordt een partij meer dan één keer ontvangen.

Ook donderdag voerde Di Rupo gesprekken en hij is dat ook vrijdag en eventueel zaterdag van plan. Sommige gesprekken voert De Rupo samen met ex-informateur Bart De Wever (N-VA), andere niet.

Di Rupo zou al gesproken hebben met de voorzitters van CDH, CD&V, SP.A, Groen! en Ecolo. Donderdag zou er een ontmoeting op de agenda gestaan hebben met de MR, vrijdag zou er er een gesprek zijn met Open VLD.

Preformateur Elio Di Rupo voert zijn opdracht nog steeds in alle discretie uit. Voor zover er iets uitlekt, zou Di Rupo sinds maandag elke partij (met uitzondering van Vlaams Belang, Lijst Dedecker en Personenpartij) al minstens éénmaal ontvangen hebben. Als het nodig is, wordt een partij meer dan één keer ontvangen. Ook donderdag voerde Di Rupo gesprekken en hij is dat ook vrijdag en eventueel zaterdag van plan. Sommige gesprekken voert De Rupo samen met ex-informateur Bart De Wever (N-VA), andere niet.Di Rupo zou al gesproken hebben met de voorzitters van CDH, CD&V, SP.A, Groen! en Ecolo. Donderdag zou er een ontmoeting op de agenda gestaan hebben met de MR, vrijdag zou er er een gesprek zijn met Open VLD.