Eind deze week gaat een nieuw rondje 'regeringsgesprekken' in.

Zowel vrijdag als zaterdag staat een plenaire vergadering op de agenda met de voorzitters van de acht partijen die bij de onderhandelingen betrokken zijn (PS, CD&V, MR, Open Vld, sp.a, cdH, Ecolo en Groen!). Vrijdag heeft de formateur om 09.30 uur een onderhoud met CD&V-voorzitter Wouter Beke, een gesprek dat pas voor maandag op de agenda stond.

Om 15.00 uur mag Groen!-voorzitter Wouter Van Besien zoals gepland langsgaan bij Di Rupo. Twee uur nadien zitten de acht voorzitters van de partijen die betrokken zijn bij de onderhandelingen samen aan tafel. Zaterdag gaat om 15.30 uur een nieuwe plenaire vergadering van start. De werkzaamheden gaan de week nadien voort. (Belga/INM)

Eind deze week gaat een nieuw rondje 'regeringsgesprekken' in. Zowel vrijdag als zaterdag staat een plenaire vergadering op de agenda met de voorzitters van de acht partijen die bij de onderhandelingen betrokken zijn (PS, CD&V, MR, Open Vld, sp.a, cdH, Ecolo en Groen!). Vrijdag heeft de formateur om 09.30 uur een onderhoud met CD&V-voorzitter Wouter Beke, een gesprek dat pas voor maandag op de agenda stond. Om 15.00 uur mag Groen!-voorzitter Wouter Van Besien zoals gepland langsgaan bij Di Rupo. Twee uur nadien zitten de acht voorzitters van de partijen die betrokken zijn bij de onderhandelingen samen aan tafel. Zaterdag gaat om 15.30 uur een nieuwe plenaire vergadering van start. De werkzaamheden gaan de week nadien voort. (Belga/INM)