De verdachte van de drievoudige roofmoord in Wemmel die in Luxemburg werd opgepakt, is aan België uitgeleverd. Hij werd vrijdagochtend verhoord en aangehouden.

De 25-jarige Frederique M. werd daags na de moord op een advocaat, zijn vrouw en hun zoon in Wemmel in Luxemburg opgepakt aan het stuur van één van de wagens die na de moorden bij de familie werden gestolen. De man beweerde dat hij enkel koerier was en de wagen naar Frankrijk moest brengen, maar werd aangehouden.

De man verzette zich eerst tegen zijn uitlevering aan België, maar
aanvaardde die uiteindelijk toch. Donderdag werd hij met het vliegtuig overgebracht naar Brussel. Vrijdagochtend werd hij ondervraagd en aangehouden door onderzoeksrechter Bernardo-Mendes.

Op 24 november werden twee andere verdachten van de moorden opgepakt in de omgeving van Parijs. Volgens het parket verzetten zij zich nog tegen hun uitlevering.

De verdachte van de drievoudige roofmoord in Wemmel die in Luxemburg werd opgepakt, is aan België uitgeleverd. Hij werd vrijdagochtend verhoord en aangehouden.De 25-jarige Frederique M. werd daags na de moord op een advocaat, zijn vrouw en hun zoon in Wemmel in Luxemburg opgepakt aan het stuur van één van de wagens die na de moorden bij de familie werden gestolen. De man beweerde dat hij enkel koerier was en de wagen naar Frankrijk moest brengen, maar werd aangehouden. De man verzette zich eerst tegen zijn uitlevering aan België, maar aanvaardde die uiteindelijk toch. Donderdag werd hij met het vliegtuig overgebracht naar Brussel. Vrijdagochtend werd hij ondervraagd en aangehouden door onderzoeksrechter Bernardo-Mendes.Op 24 november werden twee andere verdachten van de moorden opgepakt in de omgeving van Parijs. Volgens het parket verzetten zij zich nog tegen hun uitlevering.