André Denys neemt zijn functie van gouverneur van Oost-Vlaanderen weer op. Maar hij gaat nog niet in op vragen om bezoeken, publieksevenementen of toespraken.

Denys liet begin oktober weten dat hij zich voorlopig liet vervangen als gouverneur door een team medewerkers omdat er kanker bij hem was vastgesteld. De ziekte kwam aan het licht nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen met een klaplong.

Denys meldde vrijdag op zijn website dat hij zijn taken als gouverneur weer opneemt. Maar omdat hij nog in medische behandeling is, concentreert hij zich op zijn kerntaken. Hij mijdt nog een tijd het publieke leven.

Over zijn medische toestand zegt de gouverneur dat de vooronderzoeken beëindigd zijn en dat de behandeling start. Een team medewerkers blijft actief om Denys te ondersteunen en op momenten dat de gouverneur een behandeling ondergaat of moet rusten.

André Denys neemt zijn functie van gouverneur van Oost-Vlaanderen weer op. Maar hij gaat nog niet in op vragen om bezoeken, publieksevenementen of toespraken.Denys liet begin oktober weten dat hij zich voorlopig liet vervangen als gouverneur door een team medewerkers omdat er kanker bij hem was vastgesteld. De ziekte kwam aan het licht nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen met een klaplong.Denys meldde vrijdag op zijn website dat hij zijn taken als gouverneur weer opneemt. Maar omdat hij nog in medische behandeling is, concentreert hij zich op zijn kerntaken. Hij mijdt nog een tijd het publieke leven.Over zijn medische toestand zegt de gouverneur dat de vooronderzoeken beëindigd zijn en dat de behandeling start. Een team medewerkers blijft actief om Denys te ondersteunen en op momenten dat de gouverneur een behandeling ondergaat of moet rusten.