Oud-premier Jean-Luc Dehaene wordt op vrijdag 23 mei begraven. De plechtigheid vindt plaats om 11 uur in de kerk van Vilvoorde. Dat meldt CD&V. Daags voordien is er kans tot groeten in het gemeentehuis van de stad.

Dehaene overleed in Bretagne. Er liepen meteen tal van steunbetuigingen binnen uit binnen- en buitenland. Het heengaan zette de campagne tien dagen voor de verkiezingen plots op een laag pitje. Ook vrijdag, op twee dagen van de stembusgang, zal dat vermoedelijk het geval zijn. (Belga/EE)

Oud-premier Jean-Luc Dehaene wordt op vrijdag 23 mei begraven. De plechtigheid vindt plaats om 11 uur in de kerk van Vilvoorde. Dat meldt CD&V. Daags voordien is er kans tot groeten in het gemeentehuis van de stad. Dehaene overleed in Bretagne. Er liepen meteen tal van steunbetuigingen binnen uit binnen- en buitenland. Het heengaan zette de campagne tien dagen voor de verkiezingen plots op een laag pitje. Ook vrijdag, op twee dagen van de stembusgang, zal dat vermoedelijk het geval zijn. (Belga/EE)