De vacatures zijn heel divers: van soldaten en matrozen, over technici en verplegers, tot luchtverkeersleiders, piloten, artsen en apothekers.

'De aanwervingen zijn nodig om in continuïteit te voorzien in de operationele en technische functies voor de vier componenten: land-, lucht-, marine- en medische component', luidt het in de mededeling.

De jongeren moeten bereid zijn om regelmatig vier tot zes maanden naar het buitenland te trekken voor opdrachten in soms moeilijke en/of risicovolle omstandigheden.

'Belangrijke werkgever'

Volgens minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) 'is en zal Defensie een van de belangrijkste werkgevers in dit land blijven. Zelfs in budgettair moeilijke tijden (Defensie moet dit jaar 225 miljoen euro besparen, nvdr.) blijven we op een hoog niveau rekruteren.'

Meer informatie over de loopbaanmogelijkheden bij Defensie op www.mil.be. (Belga/KVDA)

De vacatures zijn heel divers: van soldaten en matrozen, over technici en verplegers, tot luchtverkeersleiders, piloten, artsen en apothekers. 'De aanwervingen zijn nodig om in continuïteit te voorzien in de operationele en technische functies voor de vier componenten: land-, lucht-, marine- en medische component', luidt het in de mededeling. De jongeren moeten bereid zijn om regelmatig vier tot zes maanden naar het buitenland te trekken voor opdrachten in soms moeilijke en/of risicovolle omstandigheden.Volgens minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) 'is en zal Defensie een van de belangrijkste werkgevers in dit land blijven. Zelfs in budgettair moeilijke tijden (Defensie moet dit jaar 225 miljoen euro besparen, nvdr.) blijven we op een hoog niveau rekruteren.' Meer informatie over de loopbaanmogelijkheden bij Defensie op www.mil.be. (Belga/KVDA)