N-VA-voorzitter Bart De Wever trekt bij de verkiezingen de Senaatslijst voor zijn partij.Dat heeft hij dinsdag bekendgemaakt op de persconferentie waarop Siegfried Bracke werd voorgesteld al lijsttrekker van de Oost-Vlaamse Kamerlijst.

De Wever verklaarde dat de partij hem had gevraagd de verkiezingscampagne als boegbeeld te leiden en dat hij die opdracht heeft aanvaard. Op de Senaatslijst kan hij zich tot alle Vlamingen richten.

De Wever zetelt momenteel in het Vlaams Parlement. Hij had eerder gezegd een overstap naar het federale niveau niet uit te sluiten en verklaarde dinsdag 'dat hij senator wordt'.

De N-VA-voorzitter deed een oproep aan alle Vlamingen in het land. 'Kies voor verandering. Want zo kan het echt niet verder'.

N-VA-voorzitter Bart De Wever trekt bij de verkiezingen de Senaatslijst voor zijn partij.Dat heeft hij dinsdag bekendgemaakt op de persconferentie waarop Siegfried Bracke werd voorgesteld al lijsttrekker van de Oost-Vlaamse Kamerlijst.De Wever verklaarde dat de partij hem had gevraagd de verkiezingscampagne als boegbeeld te leiden en dat hij die opdracht heeft aanvaard. Op de Senaatslijst kan hij zich tot alle Vlamingen richten.De Wever zetelt momenteel in het Vlaams Parlement. Hij had eerder gezegd een overstap naar het federale niveau niet uit te sluiten en verklaarde dinsdag 'dat hij senator wordt'.De N-VA-voorzitter deed een oproep aan alle Vlamingen in het land. 'Kies voor verandering. Want zo kan het echt niet verder'.