Informateur Bart De Wever zal donderdagmiddag zijn eindverslag aan de koning overhandigen. Dat heeft zijn woordvoerder dinsdag bekendgemaakt.

Vorige vrijdag rondde De Wever het officiële gedeelte van zijn raadplegingen af. Intussen probeert hij met PS-voorzitter Elio Di Rupo tot een basisakkoord te komen op basis waarvan met regeringsonderhandelingen kan worden gestart.

Volgens zijn woordvoerder werkt de informateur nauwgezet voort om een 'solide basis' voor de formatie te leggen.

De Wever heeft intussen een afspraak gemaakt met het paleis om donderdag om 13 uur zijn eindverslag aan de vorst voor te stellen.

Informateur Bart De Wever zal donderdagmiddag zijn eindverslag aan de koning overhandigen. Dat heeft zijn woordvoerder dinsdag bekendgemaakt.Vorige vrijdag rondde De Wever het officiële gedeelte van zijn raadplegingen af. Intussen probeert hij met PS-voorzitter Elio Di Rupo tot een basisakkoord te komen op basis waarvan met regeringsonderhandelingen kan worden gestart.Volgens zijn woordvoerder werkt de informateur nauwgezet voort om een 'solide basis' voor de formatie te leggen. De Wever heeft intussen een afspraak gemaakt met het paleis om donderdag om 13 uur zijn eindverslag aan de vorst voor te stellen.