Volgens Overmeer deed De Wever "gewoon een vaststelling: na de zomer komt de herfst en is het momentum voorbij" en zitten de partijen al met hun hoofd bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. "De kans is klein dat je na de zomer nog tot resultaat kan komen."

Overigens vindt De Wever het organiseren van nieuwe federale verkiezingen de "slechtste keuze", zei Overmeer nog. Maar "als je resultaat wil boeken, moet je druk zetten op de onderhandelaars". "Verkiezingen zijn echt de laatste optie, veel beter is het om natuurlijk wel tot een akkoord te komen." (Belga)

Volgens Overmeer deed De Wever "gewoon een vaststelling: na de zomer komt de herfst en is het momentum voorbij" en zitten de partijen al met hun hoofd bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. "De kans is klein dat je na de zomer nog tot resultaat kan komen."Overigens vindt De Wever het organiseren van nieuwe federale verkiezingen de "slechtste keuze", zei Overmeer nog. Maar "als je resultaat wil boeken, moet je druk zetten op de onderhandelaars". "Verkiezingen zijn echt de laatste optie, veel beter is het om natuurlijk wel tot een akkoord te komen." (Belga)