Woensdag snijden ze in de late namiddag het thema gezondheidszorg aan. Ook de werkgroep financieringswet komt bijeen met als doel verdere cijfermatige onderbouw voor de onderhandelaars aan te leveren.

Zondag stelde De Wever voor dat de PS-voorzitter formateur zou worden nadat Beke zijn opdracht heeft afgerond. Mocht Di Rupo dat niet zien zitten, dan is de N-VA-voorzitter bereid zelf het heft in handen te nemen. Er zou zijn afgesproken dat Beke zijn opdracht "in schoonheid" zou mogen eindigen.

"Opdracht van Beke is nuttig en interessant"

Voor aanvang van de vergadering dinsdag liet Di Rupo echter nog niet in zijn kaarten kijken. Hij wees erop dat de opdracht van de CD&V-voorzitter nog bezig is. "De opdracht van Beke is nuttig en interessant", zei Di Rupo aan de verzamelde pers. "Hij heeft goed gewerkt. Ik hoop dat zijn rapport een goede basis is voor de toekomst".

Het is de bedoeling dat er ook donderdag en vrijdag nog voort wordt gesproken. Hoe de agenda er exact zal uitzien, staat nog niet vast. Woensdag staat het thema gezondheidszorg op het programma van Beke, Di Rupo en De Wever. (Belga)

Woensdag snijden ze in de late namiddag het thema gezondheidszorg aan. Ook de werkgroep financieringswet komt bijeen met als doel verdere cijfermatige onderbouw voor de onderhandelaars aan te leveren.Zondag stelde De Wever voor dat de PS-voorzitter formateur zou worden nadat Beke zijn opdracht heeft afgerond. Mocht Di Rupo dat niet zien zitten, dan is de N-VA-voorzitter bereid zelf het heft in handen te nemen. Er zou zijn afgesproken dat Beke zijn opdracht "in schoonheid" zou mogen eindigen."Opdracht van Beke is nuttig en interessant" Voor aanvang van de vergadering dinsdag liet Di Rupo echter nog niet in zijn kaarten kijken. Hij wees erop dat de opdracht van de CD&V-voorzitter nog bezig is. "De opdracht van Beke is nuttig en interessant", zei Di Rupo aan de verzamelde pers. "Hij heeft goed gewerkt. Ik hoop dat zijn rapport een goede basis is voor de toekomst". Het is de bedoeling dat er ook donderdag en vrijdag nog voort wordt gesproken. Hoe de agenda er exact zal uitzien, staat nog niet vast. Woensdag staat het thema gezondheidszorg op het programma van Beke, Di Rupo en De Wever. (Belga)