Informateur Bart De Wever heeft vrijdag de vijfde dag van zijn opdracht afgewerkt. Hij ontving vertegenwoordigers van de bedrijfswereld en de landbouwsector. Tijdens het weekeinde zijn geen officiële ontmoetingen gepland.

De Wever praatte vrijdag met vertegenwoordigers van zes organisaties. In de Wetstraat 10 maakten achtereenvolgens de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven, de Boerenbond, de Union des Classes Moyennes, de Fédération Wallonne de l'Agriculture, het Algemeen Boerensyndicaat en Brussels Enterprises Commerce and Industry hun opwachting.

Eind volgende week partijvoorzitters

Tijdens het weekeinde zouden geen officiële ontmoetingen gepland zijn.

Een officieel programma voor maandag 28 juni deelde De Wever vrijdag nog niet mee, maar hij zou dan onder meer het Planbureau en de Inspectie van Financiën ontvangen. Dinsdag en woensdag zouden ontmoetingen met ziekenfondsen en vakbonden op het programma staan.

De partijvoorzitters zouden dan in loop van donderdag en vrijdag ontvangen worden.

Informateur Bart De Wever heeft vrijdag de vijfde dag van zijn opdracht afgewerkt. Hij ontving vertegenwoordigers van de bedrijfswereld en de landbouwsector. Tijdens het weekeinde zijn geen officiële ontmoetingen gepland.De Wever praatte vrijdag met vertegenwoordigers van zes organisaties. In de Wetstraat 10 maakten achtereenvolgens de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven, de Boerenbond, de Union des Classes Moyennes, de Fédération Wallonne de l'Agriculture, het Algemeen Boerensyndicaat en Brussels Enterprises Commerce and Industry hun opwachting.Eind volgende week partijvoorzittersTijdens het weekeinde zouden geen officiële ontmoetingen gepland zijn. Een officieel programma voor maandag 28 juni deelde De Wever vrijdag nog niet mee, maar hij zou dan onder meer het Planbureau en de Inspectie van Financiën ontvangen. Dinsdag en woensdag zouden ontmoetingen met ziekenfondsen en vakbonden op het programma staan.De partijvoorzitters zouden dan in loop van donderdag en vrijdag ontvangen worden.