Wat als je een neanderthaler ontmoet in een zoo vol uitgestorven diersoorten? Wat als je koeien, varkens en kippen niet meer mag doden om op te eten? Wat als mensen die lang geleden zijn ingevroren weer tot leven komen? En wat als je verliefd bent op iemand die er dertig uitziet maar eigenlijk negentig is?

Hans Bourlon is gefascineerd door de toekomst. Als een volleerd tijdreiziger pendelt hij tussen 2033, 2048 en 2081. Met veel fantasie maar gebaseerd op de huidige wetenschappelijke ontwikkelingen beschrijft hij hoe dat leven er in de toekomst kan uitzien. Of net niet.

U vindt De tijdreiziger van Hans Bourlon deze week GRATIS bij Knack. Mis hem niet!

Wat als je een neanderthaler ontmoet in een zoo vol uitgestorven diersoorten? Wat als je koeien, varkens en kippen niet meer mag doden om op te eten? Wat als mensen die lang geleden zijn ingevroren weer tot leven komen? En wat als je verliefd bent op iemand die er dertig uitziet maar eigenlijk negentig is? Hans Bourlon is gefascineerd door de toekomst. Als een volleerd tijdreiziger pendelt hij tussen 2033, 2048 en 2081. Met veel fantasie maar gebaseerd op de huidige wetenschappelijke ontwikkelingen beschrijft hij hoe dat leven er in de toekomst kan uitzien. Of net niet. U vindt De tijdreiziger van Hans Bourlon deze week GRATIS bij Knack. Mis hem niet!