De Morgen heeft een nieuwe hoofdredactie. De 38-jarige Lisbeth Imbo en de 37-jarige An Goovaerts vormen vanaf dinsdag het duo aan het hoofd van de krant. Zij zetten de vernieuwingsoperatie voort die anderhalf jaar geleden werd gestart en die ze beiden intensief begeleid hebben.

Het doel van de nieuwe hoofdredactie is verder bouwen op de huidige fundamenten. "Wat we onze lezers beloven, moeten we waarmaken", zegt Imbo. "Elke dag de scherpste inhoudelijke keuzes maken, onze lezers onbevangen informeren en hun artikels serveren die geschreven zijn door de beste pennen." (Belga/WB)

De Morgen heeft een nieuwe hoofdredactie. De 38-jarige Lisbeth Imbo en de 37-jarige An Goovaerts vormen vanaf dinsdag het duo aan het hoofd van de krant. Zij zetten de vernieuwingsoperatie voort die anderhalf jaar geleden werd gestart en die ze beiden intensief begeleid hebben.Het doel van de nieuwe hoofdredactie is verder bouwen op de huidige fundamenten. "Wat we onze lezers beloven, moeten we waarmaken", zegt Imbo. "Elke dag de scherpste inhoudelijke keuzes maken, onze lezers onbevangen informeren en hun artikels serveren die geschreven zijn door de beste pennen." (Belga/WB)