In de uitgelekte mail die Knack.be kon inkijken staat het woord dictator inderdaad niet. Wel dat minister-president Kris Peeters (CD&V) gedane zaken voorstelt alsof ze nog bediscussieerbaar zijn. Alle procedures om aan een beslissing te tornen 'zijn er voor de galerij'.Knack.be kon op het partijbureau van de SP.A de gelekte mail van de medewerker van Vlaams viceminister-president Ingrid Lieten (SP.A) inkijken. Daarin staat inderdaad nergens het woord 'dictator' vermeld.

'Voor de galerij'In de mail die Knack.be onder ogen kreeg, valt wel te lezen dat minister-president Kris Peeters projecten durft voorstellen alsof ze nog in een startfase zijn, terwijl die projecten bij de aankondiging al vaststaan. Alle procedures om daaraan nog te tornen, 'zijn er voor de galerij', dixit de SP.A-mail.

'Crevits: niet goed voorbereid'Uit de passage over het kabinet van Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) viel op te maken dat de SP.A vragen had bij de inzet van dat kabinet, vooral wat het budgettaire luik betreft. Ook staat te lezen dat Hilde Crevits' voorbereiding van het openbaar vervoer en de ontsluiting van Uplace niet goed zou gedaan hebben.

Rik Van Cauwelaert Simon Demeulemeester

In de uitgelekte mail die Knack.be kon inkijken staat het woord dictator inderdaad niet. Wel dat minister-president Kris Peeters (CD&V) gedane zaken voorstelt alsof ze nog bediscussieerbaar zijn. Alle procedures om aan een beslissing te tornen 'zijn er voor de galerij'.Knack.be kon op het partijbureau van de SP.A de gelekte mail van de medewerker van Vlaams viceminister-president Ingrid Lieten (SP.A) inkijken. Daarin staat inderdaad nergens het woord 'dictator' vermeld.'Voor de galerij'In de mail die Knack.be onder ogen kreeg, valt wel te lezen dat minister-president Kris Peeters projecten durft voorstellen alsof ze nog in een startfase zijn, terwijl die projecten bij de aankondiging al vaststaan. Alle procedures om daaraan nog te tornen, 'zijn er voor de galerij', dixit de SP.A-mail.'Crevits: niet goed voorbereid'Uit de passage over het kabinet van Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) viel op te maken dat de SP.A vragen had bij de inzet van dat kabinet, vooral wat het budgettaire luik betreft. Ook staat te lezen dat Hilde Crevits' voorbereiding van het openbaar vervoer en de ontsluiting van Uplace niet goed zou gedaan hebben.Rik Van Cauwelaert Simon Demeulemeester