Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

De inzet voor de komende gemeenteraadsverkiezing is om in de eerste plaats met onze verruimingspartij Vooruit deel uit te maken van de meerderheid
om vanuit deze meerderheid het huidig beleid verder te kunnen voeren en op verschillende punten nog te verbeteren.

Dilsen-Stokkem is een gezellige stad om te wonen en dat moeten wij behouden. Wij willen er alles aan doen om van Dilsen-Stokkem een warme samenleving te maken met aandacht voor jong en oud, werkgelegenheid en natuur.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Het laatste woord en de eindbeslissing ligt bij de kiezer. Het is aan hun om het bestuur van de voorbije 6 jaar te evalueren. wij hopen in elk geval dat we hetzelfde resultaat kunnen behalen als de vorige keer.

Wij van VOORUIT2012 zijn er in ieder geval van overtuigd dat onze inwoners een sterk een daadkrachtig bestuur willen met een luisterend oor voor de inwoners, een bestuur die verantwoordelijkheid neemt , en dat hebben wij in elk geval met onze fractie proberen te doen.zowel in het gemeentebestuur als in het OCMW heeft onze SP.A-fractie zeer goed werk geleverd en wij hopen dat de kiezer dit weet te appreciëren.

Wat is van belang in uw gemeente?

Zoals in de meeste Vlaamse steden en gemeenten zullen de lokale financiën een gigantische rol spelen in de volgende legislatuur. Er moet een goed evenwicht gevonden worden tussen de nodige besparingen en de nodige investeringen.

Zo moet de stad blijven inzetten op mobiliteit, ouderenzorg, kinderopvang en moet er ook werk gemaakt worden van goede sportinfrastructuur. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?De inzet voor de komende gemeenteraadsverkiezing is om in de eerste plaats met onze verruimingspartij Vooruit deel uit te maken van de meerderheid om vanuit deze meerderheid het huidig beleid verder te kunnen voeren en op verschillende punten nog te verbeteren. Dilsen-Stokkem is een gezellige stad om te wonen en dat moeten wij behouden. Wij willen er alles aan doen om van Dilsen-Stokkem een warme samenleving te maken met aandacht voor jong en oud, werkgelegenheid en natuur.Wie worden de winnaars, wie de verliezers?Het laatste woord en de eindbeslissing ligt bij de kiezer. Het is aan hun om het bestuur van de voorbije 6 jaar te evalueren. wij hopen in elk geval dat we hetzelfde resultaat kunnen behalen als de vorige keer.Wij van VOORUIT2012 zijn er in ieder geval van overtuigd dat onze inwoners een sterk een daadkrachtig bestuur willen met een luisterend oor voor de inwoners, een bestuur die verantwoordelijkheid neemt , en dat hebben wij in elk geval met onze fractie proberen te doen.zowel in het gemeentebestuur als in het OCMW heeft onze SP.A-fractie zeer goed werk geleverd en wij hopen dat de kiezer dit weet te appreciëren. Wat is van belang in uw gemeente?Zoals in de meeste Vlaamse steden en gemeenten zullen de lokale financiën een gigantische rol spelen in de volgende legislatuur. Er moet een goed evenwicht gevonden worden tussen de nodige besparingen en de nodige investeringen. Zo moet de stad blijven inzetten op mobiliteit, ouderenzorg, kinderopvang en moet er ook werk gemaakt worden van goede sportinfrastructuur. (SD)