Wie geboren is in 1992 krijgt dit jaar wel nog toegang, melden Het Nieuwsblad en De Standaard vrijdag.

Organisator ID&T wil het festival naar eigen zeggen een nieuwe uitstraling geven. "De jongste jaren kwamen er veel jongeren op ons festival af en dat stemde ons oudere publiek niet altijd tevreden."

"Veel bezoekers vinden het niet prettig te moeten dansen tussen 'ambetante snotneuzen' ", zegt woordvoerder Christophe Van den Brande. "We willen aan de wensen van de twintigers voldoen."

De organisatoren zijn niet van plan om elke bezoeker te gaan controleren. De maatregel geldt meer als een richtlijn.

Tomorrowland vindt plaats op zaterdag 24 & zondag 25 juli. Vorig jaar trok het festival 90.000 bezoekers.

Wie geboren is in 1992 krijgt dit jaar wel nog toegang, melden Het Nieuwsblad en De Standaard vrijdag. Organisator ID&T wil het festival naar eigen zeggen een nieuwe uitstraling geven. "De jongste jaren kwamen er veel jongeren op ons festival af en dat stemde ons oudere publiek niet altijd tevreden." "Veel bezoekers vinden het niet prettig te moeten dansen tussen 'ambetante snotneuzen' ", zegt woordvoerder Christophe Van den Brande. "We willen aan de wensen van de twintigers voldoen." De organisatoren zijn niet van plan om elke bezoeker te gaan controleren. De maatregel geldt meer als een richtlijn. Tomorrowland vindt plaats op zaterdag 24 & zondag 25 juli. Vorig jaar trok het festival 90.000 bezoekers.