Dat meldt de nieuwssite Apache. Het plan lag op tafel om de impasse rond de rectorverkiezingen te doorbreken. Beide duo's die opkwamen voor de leiding van de universiteit konden zich scharen achter een voorstel waarbij er voortaan vijf vicerectoren zouden zijn. Rik Van de Walle zou in dat scenario rector worden.

Maar dit uitbreiding van het rectorale team, lijkt er nu wellicht niet te komen, zo meldt Apache. Binnen de raad van bestuur zouden al drie geledingen negatief gereageerd hebben op het voorstel. Het gaat dan om de de vertegenwoordigers van het administratief technisch personeel, het assisterend academisch personeel en de studenten.

Volgens de socialistische vakbond ACOD zou het voorstel één miljoen euro kosten. 'Dat is onaanvaardbaar in tijden van besparingen', zegt Tim Joosen. Volgens hem raakt het voorstel in de raad van bestuur nooit goedgekeurd.

Dat meldt de nieuwssite Apache. Het plan lag op tafel om de impasse rond de rectorverkiezingen te doorbreken. Beide duo's die opkwamen voor de leiding van de universiteit konden zich scharen achter een voorstel waarbij er voortaan vijf vicerectoren zouden zijn. Rik Van de Walle zou in dat scenario rector worden.Maar dit uitbreiding van het rectorale team, lijkt er nu wellicht niet te komen, zo meldt Apache. Binnen de raad van bestuur zouden al drie geledingen negatief gereageerd hebben op het voorstel. Het gaat dan om de de vertegenwoordigers van het administratief technisch personeel, het assisterend academisch personeel en de studenten.Volgens de socialistische vakbond ACOD zou het voorstel één miljoen euro kosten. 'Dat is onaanvaardbaar in tijden van besparingen', zegt Tim Joosen. Volgens hem raakt het voorstel in de raad van bestuur nooit goedgekeurd.