Tijdens de persconferentie aan de crisispost op het Pukkelpopterrein in Kiewit had organisator Chokri Mahassine het

ook even over het podiummateriaal dat de organisatie gebruikt.

"We werken met het beste materiaal. We worden daarvoor wereldwijd geroemd door artiesten en agentschappen. Tijdens het noodweer hier is ook geen enkel podium ingestort,'' benadrukte Chokri.

"Wij hebben inzake het podiummateriaal geen lessen meer te leren,'' reageerde Chokri op de vraag van een Nederlandse journalist, die verwees naar het ingestorte podium tijdens een storm in Indianapolis in de Verenigde Staten en vroeg of daarmee rekening was gehouden op Pukkelpop. (Belga/EE)

Tijdens de persconferentie aan de crisispost op het Pukkelpopterrein in Kiewit had organisator Chokri Mahassine het ook even over het podiummateriaal dat de organisatie gebruikt. "We werken met het beste materiaal. We worden daarvoor wereldwijd geroemd door artiesten en agentschappen. Tijdens het noodweer hier is ook geen enkel podium ingestort,'' benadrukte Chokri. "Wij hebben inzake het podiummateriaal geen lessen meer te leren,'' reageerde Chokri op de vraag van een Nederlandse journalist, die verwees naar het ingestorte podium tijdens een storm in Indianapolis in de Verenigde Staten en vroeg of daarmee rekening was gehouden op Pukkelpop. (Belga/EE)