Dat zegt CD&V-voorzitter Wouter Beke dinsdag in een interview met Het Nieuwsblad, waarover ook zusterkrant De Standaard bericht.

Volgens Beke is er momenteel geen draagvlak voor een nieuwe communautaire ronde. De CD&V-voorzitter reageert daarmee meteen op de uithaal van N-VA'er Geert Bourgeois, die afgelopen weekend zei dat hij na de verkiezingen van 2014 totale autonomie wil voor Vlaanderen.

Beke haalt meteen ook uit naar N-VA. "Ze wil alleen de boel blokkeren en speelt met de welvaart van de bevolking. De N-VA wil alles in 100 dagen splitsen, maar heeft niet eens een oplossing voor Brussel", zegt hij. (Belga/TV)

Dat zegt CD&V-voorzitter Wouter Beke dinsdag in een interview met Het Nieuwsblad, waarover ook zusterkrant De Standaard bericht. Volgens Beke is er momenteel geen draagvlak voor een nieuwe communautaire ronde. De CD&V-voorzitter reageert daarmee meteen op de uithaal van N-VA'er Geert Bourgeois, die afgelopen weekend zei dat hij na de verkiezingen van 2014 totale autonomie wil voor Vlaanderen. Beke haalt meteen ook uit naar N-VA. "Ze wil alleen de boel blokkeren en speelt met de welvaart van de bevolking. De N-VA wil alles in 100 dagen splitsen, maar heeft niet eens een oplossing voor Brussel", zegt hij. (Belga/TV)