Een kleine vrachtwagen waarmee N-VA-Kamerlid Ben Weyts campagne voerde, is zaterdagochtend volledig uitgebrand. Volgens de politie gaat het om brandstichting, verduidelijkt Weyts. Een spoor naar de daders heeft de politie volgens hem nog niet.

De bestelwagen stond in de nacht van vrijdag op zaterdag geparkeerd aan de afrit van de Brusselse ring in Beersel. De politie gaat ervan uit dat hij omstreeks 4.00 uur in brand gestoken is. De brandweer kwam nog ter plaatse om te blussen, maar het voertuig is volledig vernield.

Weyts zelf reageert aangeslagen. "Dit is schrikbarend, waar gaat het toch naartoe? Ook mijn affiches zijn de jongste weken al meermaals gevandaliseerd", klinkt het. "Bovendien was het niet mijn vrachtwagen. Iemand was zo vriendelijk om mij die ter beschikking te stellen." (Belga/EE)

Een kleine vrachtwagen waarmee N-VA-Kamerlid Ben Weyts campagne voerde, is zaterdagochtend volledig uitgebrand. Volgens de politie gaat het om brandstichting, verduidelijkt Weyts. Een spoor naar de daders heeft de politie volgens hem nog niet.De bestelwagen stond in de nacht van vrijdag op zaterdag geparkeerd aan de afrit van de Brusselse ring in Beersel. De politie gaat ervan uit dat hij omstreeks 4.00 uur in brand gestoken is. De brandweer kwam nog ter plaatse om te blussen, maar het voertuig is volledig vernield. Weyts zelf reageert aangeslagen. "Dit is schrikbarend, waar gaat het toch naartoe? Ook mijn affiches zijn de jongste weken al meermaals gevandaliseerd", klinkt het. "Bovendien was het niet mijn vrachtwagen. Iemand was zo vriendelijk om mij die ter beschikking te stellen." (Belga/EE)