In het centrum van Sint-Jans-Molenbeek is een medewerker van tvbrussel het slachtoffer geworden van een geval van agressie. Een cameraman kreeg een slag in het gezicht toen hij op weg was naar een persconferentie over de voorstelling van Lijst van de Burgemeester.

Het geweld vond plaats rond het middaguur, toen de cameraman met zijn wagen rechtsomkeer moest maken nadat hij verkeerd was gereden. Dat leidde tot een geval van verkeersagressie met geroep en getier waarbij één automobilist de cameraman een slag in het gezicht verkocht. De cameraman kon nadien zijn werkzaamheden hernemen.

Twee weken geleden werd een andere medewerker van tvbrussel aangevallen aan metrostation Beekkant, in de marge van het tumult dat ontstond na de arrestatie van Franse moslimextremist die agenten had aangevallen. (Belga/EE)

In het centrum van Sint-Jans-Molenbeek is een medewerker van tvbrussel het slachtoffer geworden van een geval van agressie. Een cameraman kreeg een slag in het gezicht toen hij op weg was naar een persconferentie over de voorstelling van Lijst van de Burgemeester. Het geweld vond plaats rond het middaguur, toen de cameraman met zijn wagen rechtsomkeer moest maken nadat hij verkeerd was gereden. Dat leidde tot een geval van verkeersagressie met geroep en getier waarbij één automobilist de cameraman een slag in het gezicht verkocht. De cameraman kon nadien zijn werkzaamheden hernemen. Twee weken geleden werd een andere medewerker van tvbrussel aangevallen aan metrostation Beekkant, in de marge van het tumult dat ontstond na de arrestatie van Franse moslimextremist die agenten had aangevallen. (Belga/EE)