'Op 16 oktober rond 01.15 uur werden de politiediensten opgeroepen voor een vechtpartij tussen een caféhouder en een klant in de visverkopersstraat te Brussel', zegt parketwoordvoerster Sarah Durant. 'De klant zou meerdere messteken hebben toegebracht aan de caféhouder. Deze laatste werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht waarna hij het ziekenhuis heeft mogen verlaten. Na verhoor door de politiediensten werd de klant ter beschikking gesteld van het parket van Brussel.'

Het parket van Brussel besloot de man meteen te dagvaarden voor de Franstalige Brusselse correctionele rechtbank. Daar moet hij zich op 29 oktober 2021 om 14.00 uur verantwoorden voor opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid en verboden wapen bezit.

'Op 16 oktober rond 01.15 uur werden de politiediensten opgeroepen voor een vechtpartij tussen een caféhouder en een klant in de visverkopersstraat te Brussel', zegt parketwoordvoerster Sarah Durant. 'De klant zou meerdere messteken hebben toegebracht aan de caféhouder. Deze laatste werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht waarna hij het ziekenhuis heeft mogen verlaten. Na verhoor door de politiediensten werd de klant ter beschikking gesteld van het parket van Brussel.' Het parket van Brussel besloot de man meteen te dagvaarden voor de Franstalige Brusselse correctionele rechtbank. Daar moet hij zich op 29 oktober 2021 om 14.00 uur verantwoorden voor opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid en verboden wapen bezit.