Burgemeester Dirk De Kort (CD&V) van Brasschaat dient een klacht in tegen de vrouw die beweert 849 sms'jes te hebben gekregen van premier Yves Leterme. Zo staat te lezen in De Gazet van Antwerpen.

Stalking

Afgelopen weekend zou de vrouw De Kort gestalkt hebben met meer dan 30 telefoontjes en sms'en. Ze wilde dat hij zou tussenkomen in een conflict dat ze heeft met de lokale politie. De vrouw - die in het weekblad Story zegt een relatie met de premier te hebben gehad, maar wat door de premier met klem ontkend wordt - zou een tijd geleden door de politie zijn opgepakt na een dronken ruzie met haar zoon.

De burgemeester had de vrouw al laten weten niet in dergelijke conflicten tussenbeide te komen. De vrouw bombardeerde De Kort daarop met een massa aan telefoons en sms'jes. (Belga/INM)

Burgemeester Dirk De Kort (CD&V) van Brasschaat dient een klacht in tegen de vrouw die beweert 849 sms'jes te hebben gekregen van premier Yves Leterme. Zo staat te lezen in De Gazet van Antwerpen. Stalking Afgelopen weekend zou de vrouw De Kort gestalkt hebben met meer dan 30 telefoontjes en sms'en. Ze wilde dat hij zou tussenkomen in een conflict dat ze heeft met de lokale politie. De vrouw - die in het weekblad Story zegt een relatie met de premier te hebben gehad, maar wat door de premier met klem ontkend wordt - zou een tijd geleden door de politie zijn opgepakt na een dronken ruzie met haar zoon. De burgemeester had de vrouw al laten weten niet in dergelijke conflicten tussenbeide te komen. De vrouw bombardeerde De Kort daarop met een massa aan telefoons en sms'jes. (Belga/INM)