De zowat 400 militanten spraken zich uit met het oog op het buitengewoon congres van de Parti Socialiste, dat plaatsvindt op 2 juli. De Brusselse militanten kozen met 66,6 procent van de stemmen voor een integrale decumul tussen de functies van parlementslid met dat van burgemeester, schepen of OCMW-voorzitter.

Op het einde van het congres bedankte Laurette Onkelinx, voorzitster van de Brusselse PS, de militanten voor hun massale opkomst en hun eensgezindheid om de 'ethische revolutie' die nodig is, te doen slagen.

De zowat 400 militanten spraken zich uit met het oog op het buitengewoon congres van de Parti Socialiste, dat plaatsvindt op 2 juli. De Brusselse militanten kozen met 66,6 procent van de stemmen voor een integrale decumul tussen de functies van parlementslid met dat van burgemeester, schepen of OCMW-voorzitter. Op het einde van het congres bedankte Laurette Onkelinx, voorzitster van de Brusselse PS, de militanten voor hun massale opkomst en hun eensgezindheid om de 'ethische revolutie' die nodig is, te doen slagen.