Volgens een 19-jarige jongeman, die op Twitter een video postte met een zwaar toegetakeld gezicht, werd hij na die betoging opgepakt en door verschillende politiemensen in elkaar geslagen toen hij geboeid in een politievoertuig zat.

Volgens de jongeman, Mounaime, en zijn familie had de jongen op een vreedzame wijze deelgenomen aan de betoging op het Poelaertplein.

Na die betoging braken rellen uit, maar Mounaime zou daar niet aan deelgenomen hebben. Rond 19 uur werd hij echter opgepakt in de omgeving van de Naamsepoort. Een tweetal minuten nadat hij in de politiecombi werd geplaatst, zouden vijf gemaskerde politiemensen hem in die wagen beledigd en in elkaar geslagen hebben. Daarbij zou de jongeman het bewustzijn verloren hebben. Nadien werd de jongen samen met enkele vrienden die ook opgepakt waren, overgebracht naar de kazerne van Etterbeek.

Daar vroeg een agent wat er met hem gebeurd was, maar toen de jongeman vertelde dat hij door agenten in elkaar geslagen was, zou de agent ongelovig gereageerd hebben. Mounaime werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis, waar artsen enkele interne bloedingen vaststelden. Volgens Bruzz wil de familie van de jongeman klacht indienen bij het Comité P. De lokale politie van Brussel Hoofdstad/Elsene meldt dat ze op de hoogte is van de video en dat er intussen een intern onderzoek geopend is naar de feiten.

Volgens een 19-jarige jongeman, die op Twitter een video postte met een zwaar toegetakeld gezicht, werd hij na die betoging opgepakt en door verschillende politiemensen in elkaar geslagen toen hij geboeid in een politievoertuig zat.Volgens de jongeman, Mounaime, en zijn familie had de jongen op een vreedzame wijze deelgenomen aan de betoging op het Poelaertplein. Na die betoging braken rellen uit, maar Mounaime zou daar niet aan deelgenomen hebben. Rond 19 uur werd hij echter opgepakt in de omgeving van de Naamsepoort. Een tweetal minuten nadat hij in de politiecombi werd geplaatst, zouden vijf gemaskerde politiemensen hem in die wagen beledigd en in elkaar geslagen hebben. Daarbij zou de jongeman het bewustzijn verloren hebben. Nadien werd de jongen samen met enkele vrienden die ook opgepakt waren, overgebracht naar de kazerne van Etterbeek. Daar vroeg een agent wat er met hem gebeurd was, maar toen de jongeman vertelde dat hij door agenten in elkaar geslagen was, zou de agent ongelovig gereageerd hebben. Mounaime werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis, waar artsen enkele interne bloedingen vaststelden. Volgens Bruzz wil de familie van de jongeman klacht indienen bij het Comité P. De lokale politie van Brussel Hoofdstad/Elsene meldt dat ze op de hoogte is van de video en dat er intussen een intern onderzoek geopend is naar de feiten.