Dat schrijft Le Soir.

Het gaat dat om de ergst getroffen landen, Liberia, Sierra Leone en Guinee. Nog slechts drie maatschappijen vliegen op deze bestemmingen, Air Maroc, Air France en Brussels Airlines. Alleen deze laatste vliegt op de drie bestemmingen: Monrovia, Freetown en Conakry.

Brussels Airlines voert officieel een politiek van vrijwilligheid, alleen wie daartoe bereid is, vliegt op deze bestemmingen. Maar het wordt lastiger om personeel te vinden, en de financiële stimulans van de Wereldgezondheidsorganisatie waar Brussels Airlines naar hengelt, zou kunnen helpen.

(Belga/RR)

Dat schrijft Le Soir.Het gaat dat om de ergst getroffen landen, Liberia, Sierra Leone en Guinee. Nog slechts drie maatschappijen vliegen op deze bestemmingen, Air Maroc, Air France en Brussels Airlines. Alleen deze laatste vliegt op de drie bestemmingen: Monrovia, Freetown en Conakry. Brussels Airlines voert officieel een politiek van vrijwilligheid, alleen wie daartoe bereid is, vliegt op deze bestemmingen. Maar het wordt lastiger om personeel te vinden, en de financiële stimulans van de Wereldgezondheidsorganisatie waar Brussels Airlines naar hengelt, zou kunnen helpen.(Belga/RR)